وسایل مورد نیاز:
- 17 عدد قاشق یکبار مصرف
- شمع
- چسب تفنگی
- قیچی
- دم باریک
- سنجاق قفلی
- نعلبکی
1- از 17 تا قاشق استفاده کنید.
2- دسته قاشقها را با قیچی در سه اندازه ببرید. 10 قاشق با دسته بلندتر برای گلبرگهای بیرونی، 5 قاشق با دسته متوسط برای گلبرگهای میانی و 2 قاشق با دسته خیلی کوتاه را برای گلبرگهای داخل در نظر بگیرید.
3- شمع را روشن کنید.
4- با دمباریک قاشق را روی شمع نگه دارید.
5- قاشق را زیاد به شعله نزدیک نکنید که پلاستیک سیاه شود. بهتر است سر قاشق رو به پایین باشد و حرارت به داخل آن بخورد.
6- بگذارید قاشق کمی سرد شود و در حالی که هنوز گرم و قابل خم است، با کشیدن و خم کردن گلبرگها با دست به آنها فرم دهید.
7- دقت کنید نسوزید. میتوانید آنها را در معرض باد قرار دهید تا زودتر خنک شوند.
8- این مراحل را برای هر 17 قاشق تکرار کنید.
9- با 10 قاشق بیرونی شروع کنید و آنها را دوتا دوتا با دمباریک کنار هم نگه داشته، با گرم کردن دسته به هم بچسبانید.
10- این کار را در مورد 8 قاشق باقی مانده تکرار کنید به طوری که 5 سری قاشق 2تایی داشته باشید.
11- حال دستههای قاشقهای دوتایی را به هم بچسبانید.
12- این مراحل را در مورد 2 و 5 قاشق باقی مانده تکرار کنید. به این ترتیب سه سری گلبرگ خواهید داشت.
13- 5 تا گلبرگها را به 10 گلبرگ بیرونی و 2 گلبرگ را به 5 گلبرگ میانی وصل کنید. این کار را با چسب تفنگی یا ذوب کردن پشت گلبرگها انجام دهید.
14- اکنون که رز آماده است، پشت آن را با یک وسیله مثلا پشت نعلبکی صاف و یک سنجاق قفلی را از پشت از آن رد کنید.
15- با قرار دادن کمی پلاستیک ذوب شده روی سنجاق، از سفت شدن آن مطمئن شوید.
16- آویز را با زنجیر سفیر بلند بیندازید.